Back in business

Efter Almedalen så tänkte jag att iallafall en vecka under sommaren skulle vara utan politik. Så jag styrde kosan till Vadstena och tog det lungt ett par dagar och har annars mest slappat framför en bok. Är snart klar med Martin Gelins ‘ Det Amerikanska Löftet’, en mycket spännande bok om Barack Obamas resa.

Gelin tog en chans för ett par år sedan och bestämde sig för att skriva en bok om Obama. På den tiden verkade de flesta på det klara att Hillary Clinton skulle kamma hem demokraternas nominering, och Obamas kandidatur sågs som naiv.

Mer ska jag inte säga förrän läst klar den, men jag kan redan varmt rekommendera den.

Men nu åter till arbetet. De närmsta två veckorna kommer jag sitta på riksdagskansliet och jobba med 6e september. Mer info om det evenemanget kommer snart.

För övrigt så ska jag även tala på Svart Måndags manifestation mot Stockholmsprogrammet i Humlegården på onsdag. Mer info finns här.

Glad sommar, nu ska det arbetas!

Ps. Läs Maria Ferms redogörelse för vad vi i Grön Ungdom gjorde i Almedalen här.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *