Förjupningsdag om internationella frågor

Lördag den 31:a Januari så har Grön Ungdom Region Stockholm fördjupningsdag om internationella frågor. Facebook-event.

Är du sugen på att gå in mer på djupet i internationella frågor?

Kom på vår fördjupningsdag lördag den 31 januari, temat för dagen kommer ligga på internationella frågor med fokus på saker som är aktuellt inför valet till Europaparlamentet den 7 juni i år. För att få ut så mycket som möjligt av dagen är det bra om du redan har bekantat dig lite med internationella frågor, men alla är såklart välkomna! Är du inte medlem gå det att bli det på plats, första året är gratis.

Du kommer få möjlighet att lyssna på ett antal föredrag, som sedan knyts ihop med en paneldiskussion på temat EU och världen, möjligheter och utmaningar på 2000-talet”.

Klara föredragshållare:
Carl Schlyter
EU-parlamentariker för de Gröna, kommer och berättar om arbetet i Europaparlamentet och kring heta frågor inför europaparlamentsvalet i juni.

Rebecca Moeschlin
Rebecca är internationell kontaktperson inom Miljöpartiet de Gröna Stockholms Stad. Rebecca berättar bland annat om hur man gör om man vill engagera sig mer inom internationella frågor.

Jakop Dalunde
Språkrör för Grön Ungdom, leder ett pass om Afrika och nykolonialism.

Per Bolund
Riksdagsledamot från Stockholms Stad, leder ett pass om klimatbistånd och internationellt klimatarbete.

Mer info och exakt schema kommer inom kort.

Det kostar inget att vara med på dagen, för att få lunch och fika krävs föranmälan till christian.valtersson@mp.se senast torsdag 29/1.

1 thought on “Förjupningsdag om internationella frågor”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *