Och nu ett meddelande från förbundsstyrelsen

När såväl socialdemokraterna som allianspartierna tävlar i grenen vem som snabbast kan bygga EU-stat är det betryggande att de Gröna utsetts till det bästa alternativet från många av våra vänner bland ideella organisationer. Bland annat Djurens Rätt, Naturskyddsföreningen och integritetskämparna i nätverket Svart Måndag har rekommenderat gröna kandidater i valet.

Vi har redan besökt mängder med skolor och vi har mött väljare såväl på webben som på gator och torg. Vi har vind i seglen och har chans på att göra ett riktigt bra europaparlamentsval. Det behövs gröna politiker i Europaparlamentet inte minst för att göra verklighet av en offensiv klimatpolitik, för att skydda den enskildes integritet och för att sätta stopp för homofoba konservativa krafter.

Om ett starkt valresultat ska bli verklighet behövs alla gröna ungdomar i valrörelsearbetet. Alla behövs – och det är enkelt att göra skillnad! Hör av dig till din lokala grön ungdom eller miljöpartiavdelning om du vill hjälpa till i slutspurten med flygbladsutdelning, vid aktioner eller med andra spännande aktiviteter. Men också mycket små insatser gör skillnad. Prata med dina vänner om att rösta grönt, lägg några minuter på att kampanja via webben eller påminn dina föräldrar om att du vill ha en hållbar värld även i framtiden.

Grön politik gör skillnad. Tillsammans gör Bryssel grönt!

Med gröna, peppande och engagerade hälsningar

Förbundsstyrelsen genom Christian Valtersson

ps. glöm inte bort att rösta!

2 thoughts on “Och nu ett meddelande från förbundsstyrelsen”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *