Vårstädning och IPCCs andra delrapport

Har vårstädat bloggen lite. Bytt lite design, lagt in en dynamisk länk till min Flickr-sida och städat lite bland bloggkategorierna. Dock så blev jag långt ifrån klar. Skönt att vara hemma igen från Wien. Ikväll ska jag försöka orka lägga upp lite mer bilder från Wien på flickr och kanske blogga lite om det.

I februari var jag på Naturvårdverkets seminarium kring första delrapporten från FNs klimatpanel IPCC. Imorgon förmiddag så går jag på seminariet för den andra delrapporten.

Resten av dagen ska spenderas arbetandes med Grön Ungdom Stockholms kommande regionalisering. Och på kvällen ska jag på Hammarby-AIK med Johan och Basse, även om jag önskar att jag kunde vara med och fira Annas födelsedag. Grattis i förskott.

2 thoughts on “Vårstädning och IPCCs andra delrapport”

  1. Vad tyckte du om Wien? Själv var jag där i höstas, en väldigt vacker stad med mycket kultur och sevärdigheter…
    Föresten, var du på slottet?

  2. Wien var underbart, jag ska skriva ett inlägg om Wien så fort som mina videoklipp blir godkända på google video vilket tar väldans lång tid.

    Dock så var största delen av tiden spenderad i seminarium och sammanträde, så det blev inte så mkt av staden.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *