Härlig kampanjkickoff

Det blev en fantastisk start på dagen på medborgarplatsen och Miljöpartiets kampanjkickoff. Jag och de andra toppkandidaterna till riksdagen fick prata om våra kärnfrågor. Jag pratade global klimatpolitik och vikten av en rödgrön valseger som kan bidra till att Sverige skickar en grön miljöminister till nästa klimattoppmöte COP16 i Cancun.

Miljöpartiet i Stockholmsregionen lanserade också den nya kampanjen ”Bjud hem mig.” Den som vill kan alltså kontakta de nio riksdagskandidaterna och bjuda in oss till sitt hem, sin arbetsplats, sitt afterwork, eller vad som helst. Vi vill inte störa er med telefonsamtal eller dörrknackning, vi vill att vi ska träffas när ni har tid och lust. Så ta chansen och boka in en tid.

Miljöpriset Grön Fond delades ut till åtta förskolor. För att främja ett miljövänligt och effektivt cykelsamhälle fick de varsin cykel som de kan använda för att till exempel skjutsa flera barn när de ska på utflykter eller transportera mat mellan skolor. Vilken smart idé.

Gr

Kickoffen avslutades med ett peppande tal av Maria Wetterstrand och Peter Eriksson. Nu är valrörelsen igång på riktigt och vi har ett val att vinna.

1 thought on “Härlig kampanjkickoff”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *