Maria Ferms nyhetsbrev om heteronormen

När jag och Jakop Dalunde blev valberedningens förslag som språkrör för Grön Ungdom blev vi båda intervjuade av olika tidningar. Jag fick frågan om jag hade någon pojkvän och Dalunde fick frågan om vilka politiska frågor han skulle driva. Som ”kvinnligt” blivande språkrör var mitt privatliv (som såklart antogs vara heteronormativt och tvåsamt) mer intressant än vilka frågor jag ville fokusera på under min tid på det kommande förtroendeuppdraget.

Läs hela här.

1 thought on “Maria Ferms nyhetsbrev om heteronormen”

  1. Har inte varit så politisk aktiv. Men nu känner jag att världen behöver förändras. och Mycket beror på denna blogg! Det är därför nu har jag gått med i Grön Ungdom. det ska bli spännande och börja förändra världen nu.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *