Tillbaka till Jerusalem

I fredags satt jag på riksdagen och jobbade som vanligt när jag helt plötsligt blev tillfrågad om jag med kort varsel kunde resa till Jerusalem på söndag. Diakonia ordnar studieresa till Jerusalem för svenska beslutsfattare och Peter Rådberg, vår riksdagsledamot i försvarsutskott som skulle ha representerat MP, behövde en ersättare.

Så jag fick hoppa in, vilket känns fantastiskt. Även om det är lite segt att behöva boka om hela sitt schema för en hel vecka, så är det svårt att säga nej till en sån här chans.

Mitt hjärta klappar varmt för mellanöstern, har tidigare deltagit på studieresor och konferenser i Egypten, Israel/Palestina och Libanon. Jag är också mycket engagerad för att varaktig fred ska uppstå, så att få återvända till Jerusalem i detta läge är en dröm.

Palestina 07 - Östra jerusalem - 19 Bilden är från när jag var i Jerusalem 2007.

Känner mig som ett barn på julafton.

3 thoughts on “Tillbaka till Jerusalem”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *